Inzicht hebben betekent niet automatisch resultaat !

logo

We hebben bij Good2Consult de missie om klanten een centrale rol te geven in het verbeteren van uw dienstverlening en processen. Door goed naar klanten te luisteren, krijg je zeer waardevolle informatie. Zo sluit je beter aan op de behoeften en wensen van je belangrijkste doelgroep: Je eigen klanten. We zorgen er ook voor dat deze inzichten goed en makkelijk toepasbaar zijn.

Onze klanten en opdrachtgevers zijn vaak verrast over het resultaat en dat geeft hen mooie handvatten om hun dienstverlening te verbeteren. Maar om die handvatten vast te houden, heb je 2 handen nodig. En zoals iedereen weet, komt iedereen vaak handen (en voeten) te kort om alles gedaan te krijgen. Wij als Good2Consult vinden het belangrijk dat het sturen op verbeteringen niet losgelaten wordt !

Verbeteren van klanttevredenheid gaat niet vanzelf. Voorkom daarom dat uw goede initiatieven verzanden in de organisatie. Zorg voor meer zelfinzicht, door het als team eens te worden over dat het anders kan en moet.

Daarom hebben we gezocht naar professionals die in eerste instantie dat stuur samen met ons vastpakken en vervolgens van ons kunnen overnemen.

We zijn een samenwerking aangegaan met Diffrnt uit Maastricht. Diffrnt speelt ontzettend goed in op de fase waar uw organisatie en uw team zich bevindt. Ze kijken hoe een team optimaal kan functioneren en dat doen ze met hun methode “Blind Spots Uncovered”. Die zorgt ervoor dat er een optimale teamdynamiek ontstaat.

DiffrnT

Voor ons is dit een zeer waardevolle aanvulling op onze dienstverlening. Zo kan de klantbeleving top of mind blijven bij onze opdrachtgevers door een team dat elkaar perfect kent en goed samenwerkt.