Adviseurs in klantbeleving

Good2Consult is gespecialiseerd in advies en projecten op het gebied van Marketing, Verkoop en Klantenservice en is gevestigd in Nederland. Onze adviseurs hebben ruime ervaring hoe je verandertrajecten op dit gebied succesvol uitvoert. We hebben een coachende rol. Verwacht van ons een persoonlijke aanpak met oog voor een blijvend resultaat. Zorgt voor een goede klantbeleving nu en in de toekomst!

Klanten

Good2Consult is opgericht in 2017 en werkt met klanten in de consumenten markt, bedrijvenmarkt, Zorg en Welzijn en voor de (lokale) overheid.

Hier lees je meer over ervaringen van klanten met Good2Consult.

Team

Ons team bestaat uit Marc Vos en Bas van den Biggelaar. We hebben beiden uitgebreide ervaring op het gebied van marketing, innovatie, programma management, verbetertrajecten, opleidingen en team inspiratie.

Marc Vos en Bas van den Biggelaar

Marc Vos – Bas van den Biggelaar

Elke organisatie bestaat voor 100% uit mensen. En met elkaar maak je elke dag mooie producten en lever je diensten waar andere mensen graag gebruik van maken. Je richt het werk zo in dat systemen en werkafspraken jouw team optimaal laten presteren: Tijd, geld, promotie, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid zijn daarbij een bepalende factor en aan veel moet worden gemeten en voldaan om een goed product neer te zetten.

Maar de kunst van het ondernemen is ook om elkaar elke dag weer te inspireren. En daarbij de nodige creativiteit te hebben om in te spelen op het onvoorspelbare van de klantvraag. Ik kom graag een keer bij je langs om je uit te dagen: hoe wij samen met jouw team en jouw klanten aan de slag gaan voor een prima klantbeleving.

Marc Vos marc@good2consult.com
 
Klanten en medewerkers hebben tijdens mijn carrière altijd centraal gestaan. Ik ben er namelijk van overtuigd dat wanneer je structureel het belang van klanten laat meewegen in je beslissingen er een veel duurzamere onderneming ontstaat. Helaas kijken veel bedrijven en managers naar korte termijn resultaten.

Mijn drive is om vanuit Good2Consult je dit te laten inzien, door eerst een kleine stap terug te doen, waarna weer 2 grote stappen vooruit gemaakt kunnen worden. En dat je deze voorsprong blijft houden op je concurrenten. Daarbij bouw je een organisatie waar medewerkers trots zijn en echt voor hun klanten het verschil kunnen en mogen maken.

Bas van den Biggelaar bas@good2consult.com

Good2Consult B.V. – KvK-nr 67950825