De wereld vergaat 2 keer per jaar!

Iedereen die je op dit moment spreekt, zegt dat het enorm druk is: alles moet nog af moet voor de vakantieperiode. Met een schone lei op vakantie gaan. Zodat je echt in alle rust kunt gaan genieten van gezin, partner, een ander land, lekker eten en drinken, zon-zee-natuur etc. 

Op zich een heel menselijk fenomeen. Maar als je er vanaf een afstand naar kijkt eigenlijk vreemd dat we dit ons zelf aandoen. De zomer is ook een moment om alles nog eens te overdenken.

Als de lei dan toch eenmaal schoon is, heb je weer voldoende ruimte om met nieuwe dingen te starten in het 2e deel van 2023. 

We willen je daar graag bij helpen. Na jaren van klantreisonderzoek, effectmetingen en verbinders op het gebied van samenwerking zijn we een gedegen gesprekspartner om inzicht te geven op deze onderwerpen. Laat klanten en medewerkers voor je spreken – bepaal samen met hen je koers. 

We staan daarom voor je klaar óók in juli en augustus. Voor alles wat jij nodig hebt om goed voorbereid het najaar in te gaan. Zoals een reflectiegesprek, planbespreking, 2nd opinion of interviews. 

Een fijne zomervakantie en tot gauw!

Bas & Marc