Uw nieuwe klantervaring  begint hier

Good2Consult kijkt graag samen met u hoe we kunnen helpen om goed in contact te blijven met klanten. Ons doel is om samen uw Nieuwe Klantervaring vorm te geven.

We zijn flexibel en er zijn diverse manieren waarop u met ons in zee kunt gaan. Denk aan een eerste scan, klantreisonderzoek, idee generatie, of het complete traject tot en met implementatie van verbeteringen. Ons doel is om uw team te laten zien hoe het slim kan, zodat ze zelf waardevolle klantervaringen ontwerpen en blijvend werken aan verbetering.

Doorgroeien

Voor bedrijven en instellingen is het belangrijk om de klanten een goede ervaring te bieden zodat ze graag contact met je hebben. U wil de nieuwste technologie, snel opschalen en het juiste talent in huis om het helemaal te gaan maken. Wij snappen dat er dan lastige beslissingen op uw pad komen. Besteed ik tijd en geld aan proces- of productverbetering, nieuwe afzetmarkten, mensen of middelen? – alles komt tegelijk. Omdat je ‘niet weet wat je niet weet’, is het handig als iemand de juiste vragen stelt. Dan zie je sneller wat goed is voor uw klant en hoe u dit het beste realiseert in groei. En waarom niet eens het team en de leveranciers uitdagen om met goede ideeën te komen?

  • Duurzame oplossingen met effect
  • We betrekken klanten, medewerkers en partners
  • Pay as you go – we bepalen samen de next steps
  • We coachen uw team om de verandering door te voeren en te leren

Hoe wij helpen

Good2Consult helpt met het ontdekken, uitwerken en snel valideren van verbeteringen, zodat u het succes zelf in de hand hebt. Dat kan door aanpassing van product, communicatie, dienstverlening of service, het partneren met anderen of het zoeken naar verbeteringen in het bedrijfsproces. We gebruiken een flexibele en heldere manier om verbeteringen inzichtelijk te maken, snel resultaat te bereiken en projectrisico’s te verkleinen. Of u nu ondernemer of bestuurder bent, werkt voor de overheid, of manager bent bij een internationaal bedrijf, u kunt flexibel met ons werken.

Klantreis

Gaat hem om het verbeteren van klanttevredenheid en nieuwe processen dan raden wij aan om Klantreisonderzoek te doen. Een heldere kijk op waar u de klant nog beter kunt helpen.

Wilt u eerst kijken wat de verbetermogelijkheden zijn? Kies dan voor Inzicht in Verbetering.

Is het tijd voor een nieuwe website, of propositie? Kijk dan eens naar onze Propositie en Website Check.

Impact meten

Wilt u aantonen wat u met uw werk betekent en bespaart voor uw cliënten of opdrachtgever? Good2Consult is uniek met haar manier van effectonderzoek voor gemeenten, welzijn en zorg.

Ontwikkelen

Krijgt de klant of inwoner te weinig aandacht en staat de klanttevredenheid onder druk? Dan helpen wij graag om te werken aan echte Klantgerichtheid.

U weet dat uw team meer zou kunnen dan nu – er is voldoende potentieel aanwezig.
En hoe krijgen we dat nu samen op gang? Denk dan eens aan DiffrnT om uw team te versterken

Zijn uw werkwijzen aan verandering toe om de klantervaring te verbeteren? Dan heeft Good2Consult een 5-stappen aanpak om inzichten en ideeën om te zetten in anders werken.

Flexibele aanpak

Wij werken telkens met 2 consultants op 1 opdracht. Meestal zijn we 1-2 dagdelen per week met uw team aan de slag zodat u voldoende tijd overhoudt voor het overige werk.